Home » Buzzing about Zeta Tomatoes

Buzzing about Zeta Tomatoes

Zeta Tomater – Zeta Tomatoes

#zetatomaterbuzz #buzzador

Jag valde körsbärstomaterna för att göra en vegetarisk taco bake. I used the cherry tomatoes to make a veggie taco bake.

Jag gjorde min med vegetariska färs, Zeta körsbärstomater och taco kryddor. I made mine with vegetarian ground mix Zeta cherry tomatoes and taco seasoning.

Efter kokning av blandningen jag sprider den i en ugnsform och lager en tortilla ovanpå. After cooking the mixture I spread it in a baking dish and layered a tortilla on top.

Nästa toppning var en blandning av creme fraiche, strimlad ost och taco mix. Next layer was a mixture of creme fraische, shredded cheese and taco mix.

Jag toppade det med mer ost och bakade tills bubbla. Så enkelt och bra. I topped that with more cheese and baked until bubbly. So simple and good.

*I’m a buzzador and this is my first buzz. I got to try out Zeta canned tomatoes in three varieties. I agreed to buzz about what I made and am doing that with pleasure. Then 10 best picture sharers will win 300 kr worth of products from Zeta.

*Jag är en buzzador och det här är min första buzz. Jag fick prova Zeta konserverad tomater i tre sorter. Jag kom överens om att jag tyckte om vad jag gjorde och gjorde det med nöje. De 10 bästa bilderna vinner produkter från Zeta värde 300 kronor!

#ZetaTomaterbuzz #Buzzador

Related Posts with Thumbnails

Use Facebook to Comment on this Post

Share